Nggoleki
Nutup kothak panelusuran iki.

HITOP,
#1 Produsen Molding Injeksi ing China

Mbukak Potensi Lengkap Produk Sampeyan, Mbukak Kunci Desain Mulus, Prototipe Sampurna, Cetakan Masterful, Cetakan Injeksi Precise, lan Majelis Tanpa Cacat, Kabeh Ing Atap Siji.

21

Taun Sejarah

40

Desainer sing berpengalaman

800+

set cetakan injeksi kapasitas taunan

30 t

ukuran jamur bisa tekan massive 3000x2500mm

Tindakake Langkah Sophia: Tur ing Pabrik Kita

Apa kita bisa nyedhiyani kanggo sampeyan?

Desain & Teknik Mould

HITOP minangka papan kanggo klompok desain sing wis tuntas lan ahli, nyedhiyakake paningkatan produk, analisis aliran cetakan sing tliti, lan solusi desain cetakan kelas dunia.

Nggawe Mold

HITOP nduweni tim teknis lan manajemen sing luar biasa, dilengkapi mesin pangolahan canggih.

Rapid Prototyping

HITOP unggul ing Rapid Prototyping, ngegungake tim sing minangka gabungan saka desainer berpengalaman, insinyur pemrograman, lan master manual sing trampil.

Molding Injeksi

HITOP wis entuk akeh pengalaman ing cetakan injeksi, kanthi tim desainer sing trampil, insinyur pemrograman, lan master manual.

Die Casting

Kapabilitas die casting HITOP kuwat, didhukung dening mesin die-casting sing canggih, wiwit saka 160T nganti 850T.

Proses Sekunder & Majelis

HITOP wis entuk akeh pengalaman ing cetakan injeksi, kanthi tim desainer sing trampil, insinyur pemrograman, lan master manual.

Tim sing semangat & berpengalaman kanthi keahlian siap ngladeni kanggo proyek cetakan injeksi sabanjure

3 Alasan Milih Kita

Loro insinyur ngrembug rincian nalika ndeleng layar komputer ing setelan kantor

Pengalaman alat sing dibangun kanggo tahan

Desain cetakan lan Teknik

Tetep ahead saka kompetisi

Inovasi sing Ndorong Efisiensi

Pelanggan lan tim insinyur HITOP kita ngrembug rincian produk ing meja
Tim teknik HITOP ngrembug rincian gambar sing digambarake ing layar sajrone rapat

Kasuksesan panjenengan minangka prioritas kita.

Layanan Pribadi & Dhukungan

Pitakonan Paling Ditakoni

Kita ngumpulake akeh FAQ saka klien nyata lan priksa kaca FAQ. Uga, aja ragu-ragu ngobrol karo kita liwat LiveChat (ing pojok tengen ngisor), telpon, email, utawa mung nyelehake baris ing ngisor iki:

Kita minangka pabrikan. Kita duwe pabrik kanggo nggawe cetakan, cetakan injeksi lan die casting, kita uga duwe mitra kanggo lukisan, percetakan lan liya-liyane.

Kita biasane ngutip sajrone 2 dina sawise njaluk pitakon sampeyan.
Yen sampeyan banget urgent, monggo nelpon kita utawa marang kita ing email supaya kita bisa Quote kanggo sampeyan pisanan.

Ya, kita bisa nggawe cetakan ing rongga 16, 24, 48, 64.

We sing qualified ing ISO9001, lan kita duwe sistem kanggo TS16949.    

Yen sampeyan ora teka ing pabrik kita lan uga ora duwe pihak katelu kanggo mriksa, kita bakal dadi buruh inspeksi.

Kita bakal nyedhiyani sampeyan video kanggo rinci proses produksi, gambar produk kanggo struktur lan lumahing rinci, laporan pengawasan, packing rinci lan ing.

1. Kita njaga kualitas apik, pangiriman ing wektu lan rega sing kompetitif kanggo mesthekake para pelanggan entuk manfaat kanggo produk kualitas paling apik.
2. We klep saben customer, ora ketompo asalé saka ngendi, carane amba supaya padha manggonake.

ya wis! Kita mesthi seneng bisa kerja bareng karo pelanggan potensial kanggo ngevaluasi kelayakan teknis ide utawa desain sampeyan lan bisa menehi saran babagan alat bahan lan biaya nyetel.

Ati Saka Mitra Bangga

Wawasan Awet Saka Pakar HITOP

Javanese

Hubungi Kita Dina, Njaluk Balasan Sesuk

Sampeyan duwe rong cara kanggo nyedhiyakake file

Cathetan: Informasi/berkas sampeyan bakal dijaga kanthi rahasia.

Hai, Aku Sparrow Xiang, COO saka perusahaan HiTop, aku lan tim bakal seneng ketemu sampeyan lan sinau kabeh babagan bisnis, syarat lan pangarepan.