Nggoleki
Nutup kothak panelusuran iki.

[2023] Top 5 Injection Molding Company ing China

Minangka salah sawijining pabrikan utama ing donya, China dadi papan kanggo akeh perusahaan cetakan injeksi sing wis mbuktekake kekuwatane ing bidang manufaktur plastik.
HITOP / Blog / <a href="https://hitopindustrial.com/jv/2023-ndhuwur-5-perusahaan-ngecor-injeksi-ing-china/" title="[2023] Top 5 Injection Molding Company ing China">[2023] Top 5 Injection Molding Company ing China

Minangka salah sawijining pabrikan manufaktur sing unggul ing donya, China dadi papan kanggo akeh perusahaan cetakan injeksi sing wis mbuktekake kekuwatane ing bidang manufaktur plastik. Perusahaan-perusahaan kasebut wis nyumbang sacara signifikan ing macem-macem industri, kalebu otomotif, elektronik, peralatan omah, lan piranti medis, kanthi menehi solusi cetakan injeksi sing berkualitas tinggi lan larang regane.

Yen sampeyan ana ing pasar kanggo produsen cetakan injeksi sing dipercaya ing China, sampeyan wis tekan ing papan sing bener. Ing kirim blog iki, kita bakal nyelidiki 10 perusahaan cetakan injeksi paling ndhuwur sing misuwur amarga pengalaman ekstensif, teknologi canggih, lan komitmen kanggo kualitas.

Apa sampeyan pengin miwiti proyek manufaktur anyar utawa arep ngalih supplier, pandhuan iki bakal dadi titik wiwitan kanggo nggoleki produsen cetakan injeksi Cina sing paling apik. Kita ora mung bakal menehi ringkesan saben perusahaan nanging uga nyorot spesialisasi, penawaran utama, lan prestasi sing misuwur.

Kita ngerti manawa milih perusahaan cetakan injeksi sing tepat minangka keputusan kritis sing bisa nyebabake kualitas, biaya, lan wektu pangiriman produk sampeyan. Pramila kita wis njupuk wektu kanggo ngumpulake dhaptar iki, kanggo mbantu sampeyan nggawe pilihan sing tepat.

Kanthi semangat transparansi lengkap, kita wis kalebu perusahaan kita dhewe, HITOP Industrial, ing dhaptar. Kita pracaya marang kabisan lan layanan, lan kita pengin menehi sampeyan kesempatan kanggo ngevaluasi kita bebarengan karo perusahaan anjog liyane ing industri.

Dadi, tanpa ado maneh, ayo nyilem menyang jagad cetakan injeksi ing China lan jelajahi pemain paling apik ing lapangan kasebut.

Jeneng PerusahaanTaun Madeg
Qingdao Haier Mould Co., Ltd1993
Shenzhen Yinbaoshanxin Technology Co., LtdN/A
HiTop Industrial Limited2002
Shenzhen Huayisheng Mould Co., Ltd1996
Shenzhen Dongjiang Holdings Co., Ltd1997

1. Qingdao Haier Mould Co., Ltd: Elite ing Molding Injeksi ing China

Tandha Haier katon ing stan nalika pameran Aquatech China ing Shanghai, China 1 Juni 2018. REUTERS/Stringer

Kesuwur kanggo penguasaan ing produksi jamur injeksi, Qingdao Haier Mould Co., Ltd minangka pemain kunci ing industri cetakan injeksi China. Anak perusahaan Haier Group sing dihormati iki kanthi posisi strategis ing Qingdao, China, lan makarya minangka usaha patungan asing. Minangka salah siji saka manufaktur ngecor injeksi paling bentenaken ing negara, Haier Mould Co. spesialisasine ing spektrum sing godhongé amba saka wilayah, saka automotive lan kluwarga Perkakas cetakan kanggo sing dirancang kanggo produk elektronik lan tliti.

Perusahaan miwiti lelampahan ing taun 1993, tuwuh dadi luwih saka 400 karyawan khusus, ing antarane luwih saka 100 insinyur profesional CAD / CAM / CAE / PDM. Struktur organisasi nduweni pirang-pirang departemen, kalebu Kantor Manajer Umum, Departemen Pemasaran, Departemen Proyek, Pusat C3P, Departemen Manufaktur, lan Departemen Kualitas. Keragaman iki nggarisake status Haier Mould Co. minangka pusat khusus kanggo cetakan injeksi ing China.

Kanthi fokus utamane kanggo ngasilake cetakan injeksi plastik sing bobote 30 ton utawa kurang, perusahaan kasebut dilengkapi desain, analisis, lan piranti lunak pangolahan kelas donya kanggo produk lan cetakan. Kajaba iku, dadi tuan rumah luwih saka 100 peralatan profesional, kalebu mesin CNC kanthi kacepetan dhuwur, mesin spark (EDM), lan mesin pemotong kawat saka Jerman lan Jepang, nguatake posisi utama minangka produsen cetakan injeksi.

Nggawa pengalaman pangembangan jamur sugih kanggo meja, Haier Mould Co. makaryakke ing sistem kontrol kualitas certified internasional. Iki kalebu implementasine saka sistem manajemen DEX.POP, pendekatan pionir ing industri ngecor injeksi, adhedhasar teknologi barcode kanggo mesthekake kontrol lengkap liwat Processing saben bagean. Komitmen kanggo kualitas nyebabake dadi salah sawijining sing pertama ing industri sing nampa sertifikasi internasional ISO9001 lan ISO14001. Ing taun 2002, kapasitas produksi mundhak nganti 1200 set cetakan ukuran medium, kanthi cetakan paling gedhe sing bobote 40 ton.

Produsèn ngecor injeksi iki duwe kaprigelan tartamtu ing akeh wilayah technical, kayata teknologi hot runner, teknologi gas-dibantu, aliran lan ngecor teknologi analisis cacat, jamur Processing teknologi pra-kompensasi, teknologi wawas termal, teknologi weld line-free, lan loro. -teknologi cetakan injeksi warna (cetakan 2K). Kapabilitas teknis iki nggawe Haier Mould Co dadi mitra sing digoleki kanggo macem-macem industri. Produk cetakan injeksi umume digunakake ing macem-macem lapangan, kalebu peralatan rumah tangga, otomotif, lan manufaktur motor.

Kisah sukses Qingdao Haier Mould Co., Ltd minangka conto kepiye inovasi, keahlian, lan kontrol kualitas bisa nyebabake posisi pimpinan pasar. Kanthi cetakan injeksi majeng ing China, perusahaan terus nggedhekake jangkauane, nglayani pelanggan lokal lan internasional, saengga dadi pemain sing ora bisa dipisahake ing lanskap cetakan injeksi global. Komitmen kanggo dandan sing konsisten lan kemajuan teknologi nggawe pathokan kanggo manufaktur cetakan injeksi liyane ing China lan ing saindenging jagad.

2. Shenzhen Yinbaoshanxin Technology Co., Ltd: A Global Powerhouse ing Manufaktur Mould lan Injection Molding

Dikenal kanthi jeneng sing luwih cendhek, "Yinbaoshanxin" (kode saham: 002786), perusahaan iki minangka panguwasa global ing cetakan injeksi presisi gedhe. Mbentuk masa depan cetakan injeksi ing China, Yinbaoshanxin nggabungake macem-macem layanan kayata manufaktur cetakan otomotif, layanan manufaktur cerdas, sistem kontrol pelari panas, lan desain industri, kabeh ana ing siji atap. Integrasi sing kuat iki ndadekake salah siji saka 178 perusahaan backbone utama ing industri cetakan injeksi Cina.

Nduweni jejak sing amba, pengaruh Yinbaoshanxin nyebar ing kutha-kutha pesisir utama ing China kanthi wolung basis manufaktur lan ngluwihi kemampuan teknis lan layanan ing pitulas negara lan wilayah ing saindenging jagad. Nduweni area sing ngluwihi 50.000 meter persegi, perusahaan kasebut nyedhiyakake macem-macem industri, saka otomotif lan komunikasi nganti peralatan kesehatan lan rumah tangga.

Minangka perusahaan dhuwur-tech bentenaken lan Produsèn ngecor injeksi pinunjul ing China, Yinbaoshanxin wis entuk dateng saka portofolio nyengsemaken klien. Iki kalebu produsen mobil sing diakoni sacara global kaya Ford, BMW, Renault, lan Benz, bebarengan karo produsen peralatan komunikasi terkemuka kayata Huawei, Cisco. Utamane, perusahaan kasebut uga nyedhiyakake bisnis sing dikenal sacara universal kayata TCL, DEK, ABB, lan GE.

Keahlian Yinbaoshanxin kalebu riset, desain, lan manufaktur cetakan injeksi otomotif lan cetakan casting, kalebu setir. Cetakan injeksi ing China misuwur banget kanggo bagean otomotif, duwe akeh conto produksi ing komponen kaya bumper, fender, dashboard, panel lawang, modul ngarep, gril intake udara, setir, lan tutup airbag.

Kesimpulane, Shenzhen Yinbaoshanxin Technology Co., Ltd, kanthi keahlian ekstensif ing cetakan injeksi, nyedhiyakake solusi lengkap kanggo macem-macem industri ing saindenging jagad. Komitmen kanggo ngirim cetakan kanthi tliti, presisi, lan reputasi sing misuwur ing antarane produsen tingkat paling dhuwur, negesake posisi sing duwe pengaruh minangka produsen cetakan injeksi ing jagad global.

3. HITOP Industrial Limited

Madeg ing taun 2002, HITOP Industrial minangka pembangkit tenaga listrik ing donya bangunan Mould lan manufaktur cetakan injeksi, sing dikenal kanthi manajemen sing luar biasa lan tim produksi sing berpengalaman. Diposisikan kanthi strategis ing jantung manufaktur China - Changan, Kutha Dongguan - fasilitas 18.000 meter persegi makaryakke kru khusus 330 staf.

Keahlian kasebut ngluwihi kanggo nyedhiyakake layanan lengkap kanggo ngrancang lan mbangun cetakan plastik, model prototipe, perkakas, perlengkapan, lan casting Die kanggo paduan aluminium, paduan seng, lsp. kanggo sawetara saka sudhut industri. Iki kalebu sektor otomotif lan peralatan omah, industri penerbangan, Elektronik lan Konsumsi, lan macem-macem pasar produk liyane, nguatake reputasi minangka pemain utama ing cetakan injeksi ing China. Hitop ana ing sangisore Artop Group, sing duwe kantor pusat ing Shenzhen, kanthi pengalaman sing sugih ing desain produk. Kanthi kauntungan iki, Hitop kanthi bisa nawakake layanan siji-mandeg saka ndhukung sampeyan ing desain produk, bangunan jamur, ngecor injeksi, Déwan etc, priksa manawa proyèk kabeh banget sukses.

Kapasitas taunan kira-kira 800 set cetakan injeksi, bisa cetakan cilik nganti cetakan gedhe banget, fleksibel banget kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, kanthi ukuran cetakan mulai saka 150x150mm nganti 3000x2500mm sing gedhe banget. Bobot unit cetakan maksimal sing ditangani yaiku udakara 35 ton, menehi kesaksian babagan kemampuan sing kuat. Sajrone 20 taun kepungkur, komitmen HITOP babagan kualitas wis ngekspor luwih saka 5,000 set cetakan paling dhuwur menyang tujuan kayata Jepang, Amerika Utara, lan Eropa.

Kategori produk kasebut kalebu macem-macem sektor kalebu mobil, maskapai penerbangan, elektronik, peralatan rumah tangga, perlengkapan kantor, peralatan fitness, lan produk medis, lan liya-liyane. Minangka Produsèn ngecor injeksi par excellence, HITOP Industrial wis engineers proses banget profesional ing Processing apik, troubleshooting, ngecor injeksi Ilmiah, terus kanggo usaha kanggo inovasi lan layanan unggul ing dunyo dinamis ngecor injeksi.

4. Shenzhen Huayisheng Mould Co., Ltd: Championing Precision Injection Molding ing China

Shenzhen Huayisheng Mould Co., Ltd, didegaké ing taun 1996, minangka frontrunner ing alam cetakan injeksi presisi gedhe lan produk cetakan injeksi sing cocog. Kepinteran kasebut ngluwihi pangembangan, desain, produksi, lan adol produk sing digawe liwat proses IMD/INS/TOM. Produsèn ngecor injeksi bentenaken iki manggoni panggonan antarane ndhuwur 178 Enterprises tombol ing industri jamur Cina, nuduhake prasetya kanggo standar industri lan inovasi.

Nglayani basis pelanggan sing kuat, Huayisheng Mould Co. nyedhiyakake macem-macem produsen mobil sing diakoni sacara global. Iki kalebu raksasa industri kaya FAW-Volkswagen, Audi, Shanghai Volkswagen, Ford, General Motors, Mercedes-Benz, BMW, Dongfeng Honda, Guangqi Honda, Dongfeng Nissan, lan Renault, lan liya-liyane. Penawaran macem-macem cetakan injeksi ing China ngluwihi jeneng terkenal liyane kayata Fiat, TATA, SEAT, Volvo, Wuhan Shenlong, Changan Suzuki, GAC Passenger Cars, Dongfeng Passenger Cars, Great Wall Motors, lan Peugeot.

Saliyane nglayani manufaktur kendaraan sing misuwur, pelanggan Huayisheng Mould Co. kalebu pemasok suku cadang mobil tingkat paling dhuwur. Iki kalebu merek terkenal kaya Johnson, Faurecia, Yanfeng Visteon, Yanfeng Adient, Dongyang, Pingwei, Fuyi, Magna, lan Meijia. Dhaptar kasebut terus nganggo jeneng sing dihormati kaya Motherson, TACO, IAC, Laoshiling, Dajiang Yuqiang, Siweier, Jiangnan Moulding, Hainan Junda, Hexi, Inoue Kensei, Antonglin, NYX, lan Inditex.

Shenzhen Huayisheng Mould Co., Ltd minangka conto puncak cetakan injeksi presisi ing China. Liwat pengabdian kanggo kualitas, Techniques majeng, lan pengalaman industri ekstensif, Produsèn ngecor injeksi anjog iki terus kanggo nyedhiyani layanan ngédap kanggo sawetara sing godhongé amba saka klien, mangkono fortifying posisi ing ngarep industri ngecor injeksi global.

5. Shenzhen Dongjiang Holdings Co., Ltd: Produsen Cetakan Injeksi Pionir ing China

Dongjiang Mould Co., Ltd, anak perusahaan saka Shenzhen Dongjiang Holdings Co., Ltd, minangka salah sawijining manufaktur sing paling gedhe ing industri cetakan China sing berkembang maju. Kanthi dhaptar peralatan canggih lan pengalaman ekstensif ing nggawe cetakan, produsen cetakan injeksi utama iki nyedhiyakake macem-macem kabutuhan klien. Penawarane kalebu saka nggawe cetakan injeksi skala cilik sing rumit kaya kasus ponsel nganti ngembangake cetakan skala gedhe kanggo bagean otomotif.

Kanthi jangkauan global, Dongjiang Mould ngekspor cetakan injeksi sing paling apik menyang negara-negara ing saindenging Eropa, Amerika Serikat, lan Jepang. Portofolio produk macem-macem perusahaan ngluwihi sawetara industri, kalebu sektor otomotif, peralatan omah, pasokan kantor, komunikasi elektronik, lan industri audio, nggawe kehadiran sing signifikan ing jagad cetakan injeksi ing China.

Reputasi perusahaan kanggo dhukungan teknis cetakan sing luar biasa, kualitas cetakan, wektu pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales lengkap wis entuk pangenalan industri sing nyebar. Klien Dongjiang Mould kalebu pirang-pirang merek terkenal internasional, kayata Valeo, Visteon, Electrolux, Bose, Hitachi, Casio, lan NEC.

Ing ringkesan, Shenzhen Dongjiang Holdings Co., Ltd, liwat Dongjiang Mould Co., Ltd, nduduhake kepemimpinan ing industri cetakan minangka produsen cetakan injeksi sing dihormati lan inovatif. Komitmen kanggo menehi layanan sing luar biasa, njaga standar kualitas, lan njamin kepuasan pelanggan nguatake status minangka pemain utama ing industri cetakan injeksi, ing China lan ing tataran global.

Daftar Isi

Kiriman sing gegandhengan

Javanese

Hubungi Kita Dina, Njaluk Balasan Sesuk

Sampeyan duwe rong cara kanggo nyedhiyakake file

Cathetan: Informasi/berkas sampeyan bakal dijaga kanthi rahasia.

Hai, Aku Sparrow Xiang, COO saka perusahaan HiTop, aku lan tim bakal seneng ketemu sampeyan lan sinau kabeh babagan bisnis, syarat lan pangarepan.