Nggoleki
Nutup kothak panelusuran iki.

Garis Weld Molding Injeksi: Panyebab lan Cara Nyingkiri 

Temokake panyebab, efek, lan solusi kanggo garis las ing cetakan injeksi. Ngoptimalake desain cetakan, pilihan materi, lan proses kanggo bagean tanpa cacat.
HITOP / Blog / <a href="https://hitopindustrial.com/jv/garis-las-ngecor-injeksi/" title="Garis Weld Molding Injeksi: Panyebab lan Cara Nyingkiri ">Garis Weld Molding Injeksi: Panyebab lan Cara Nyingkiri 

garis Weld sing ngipi elek ing donya ngecor injeksi. Apa sampeyan ngerti kenapa? Inggih, jawaban kasebut ana ing mburi alesan sing nyebabake kualitas lan integritas struktural bagean sing dicetak. Saiki, sampeyan kudu mikir kenapa garis kasebut kedadeyan lan apa pengaruh sakabèhé ing desain kasebut. Iki minangka mamang umum, lan kita duwe artikel iki kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa nyingkiri.

Nanging sadurunge mlumpat langsung menyang solusi, kita bakal njelajah panyebab lan makna konsep iki. 

Apa garis las ing cetakan injeksi?

Garis las uga dikenal minangka garis rajutan. Garis kasebut kedadeyan nalika loro utawa luwih font leleh ketemu, lan solidifikasi kedadeyan. Mangkono, ikatan dibentuk. Sampeyan bakal bisa ndeleng garis kasebut ing permukaan bagian sing dicetak. Sing biasane kedadeyan yaiku garis samar utawa garis sing rada ora teratur ana ing permukaan obyek sing dicetak.

Ing basa èlmu, sampeyan bisa ngomong yen garis dumadi amarga gabungan saka ngarep aliran plastik molten nalika proses leleh. Dadi, ing endi wae ana gabungan lan ikatan wis dibentuk, wilayah kasebut dianggep minangka wilayah sing lemah lan kompromi. Iki ora mung mengaruhi daya tarik estetis obyek kasebut, nanging uga nyuda kekuwatan mekanik.

Sakabèhé, sampeyan bisa mirsani sing ana tambah risiko Gagal, lan kinerja obyek wis suda. Kajaba iku, umur simpan produk saiki luwih cendhek amarga garis las kasebut. Kita manawa sampeyan kepengin weruh sabab saka masalah iki lan banjur solusi kanggo njaluk liyane kualitas & komponen tanpa cacat.  

Panyebab garis las

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti apa sing nyebabake garis las kasebut kedadeyan nalika ngelas.

Obstruksi aliran

Dadi, apa sing kedadeyan yaiku yen plastik molten ngalami alangan utawa ngalami owah-owahan ing kacepetan amarga beda-beda geometris, ana alangan ing aliran. Pungkasane, iki nyebabake pembentukan garis las amarga gangguan kasebut nyebabake materi ketemu lan mbentuk ikatan sing ora dikarepake. 

Faktor material

Alesan liya kanggo pambentukan garis las yaiku jinis materi sing dipilih kanggo ngecor. Biasane, bahan kanthi viskositas dhuwur ngalami resistensi kanggo aliran. Iki nyebabake alangan ing aliran lan garis las. Kajaba iku, aditif & pangisi uga bisa ngowahi aliran materi. Mangkono anjog kanggo tatanan saka garis weld.

Sampeyan bakal kaget ndeleng carane sistem cooling beda bisa nimbulaké garis welding. Yen ana bedane sethithik ing tingkat pendinginan, bahan beda bisa solidify ing wektu sing beda-beda. Dadi, ing ngendi wae rong bahan sing kapisah ketemu ing tingkat termal sing beda, garis welding bisa gampang dibentuk. 

Faktor sing gegandhengan karo desain

Nalika bagean duwe akeh twists lan dadi utawa kekandelan beda, plastik molten ora mili roto-roto. Aliran sing ora rata kasebut ndadekake garis-garis ing ngendi plastik panas ketemu lan nempel. Bayangake sudhut utawa sudhut sing cetha ing desain. Dheweke ngganggu aliran plastik molten, nyebabake garis kasebut dibentuk.

Yen bagean ora kekandelan padha kabeh liwat, cools ing kacepetan beda, lan sing nggawe garis sing katon ing ngendi plastik solidifies ing tarif beda. Alasan liyane yaiku nalika bukaan ing ngendi plastik mlebu cetakan cilik banget utawa ing papan sing salah; messes karo carane jamur bakal kapenuhan munggah. Sing bisa nggawe gangguan ing aliran lan nggawe garis kasebut.

Kadhangkala, titik entri kanggo plastik bisa cepet banget. Iku kaya mandheg dumadakan ing aliran, nyebabake garis sing ngalangi. Yen jamur ora duwe ventilasi sing apik, njeblug hawa utawa gas. Udhara sing kepepet kasebut ngganggu kepiye aliran plastik lan garis las boom.

Parameter mesin

Tansah isi plastik molten ing kacepetan pancet kanggo ngindhari garis las. Yen kacepetan ngisi cepet banget utawa alon banget, bisa kekacoan carane mili ing cetakan. Kanggo suhu, Kaya masak, yen dipateni, barang-barang ora nyampur. Yen plastik panas banget utawa kadhemen, mula ora ana cara gerakane ing cetakan lan dadi hard, nggawe garis kasebut.

Sijine tekanan sing cukup utawa wenehi wektu sing cukup kanggo plastik. Yen ora, bagean bisa uga ora diisi kanthi bener. Alesan liyane sing bisa uga yaiku pendinginan sing ora cukup, sing nyebabake solidifikasi plastik sing ora bener. Sing ora rata nyebabake garis kasebut muncul amarga beda tingkat suhu pendinginan. Uga, yen sampeyan nyoba nyepak bagean kasebut sadurunge siap, bakal ngganggu carane plastik mili, nggawe garis kasebut.

Efek saka garis las

Saiki sampeyan ngerti apa sing nyebabake garis las katon, ayo ngerti apa pengaruhe.

Suda kekuatan mekanik

Sampeyan wis ngerti apa garis las lan carane ketemu ing titik ngendi plastik panas joints munggah. Ya, bintik-bintik iki asring luwih ringkih tinimbang liyane amarga nalika plastik dadi adhem lan nempel ing kono, susunane dadi rada kacau. Sing nggawe bintik-bintik kasebut ora kuwat kaya materi ing saubengé.

Cacat estetis

Sampeyan bisa uga wis ngelingi garis-garis utawa tandha-tandha ing sawetara barang plastik. Iki garis weld, lan padha ora-dadi-becik garis sing nuduhake munggah ing lumahing bagean nyetak. Inggih, garis-garis iki ngganggu sampeyan kanthi cara sing padha nalika favorit sampeyan entuk goresan, utamane kanggo barang-barang kaya gadget sing apik utawa bagean mobil sing mengkilat. Padha kekacoan karo Gamelan lan katon saka lumahing, nggawe kabeh bab katon kurang polesan lan becik.

Cacat fungsi

Kadhangkala, garis las iki ngganggu kepiye bagean gedhe utawa cilik, utamane ing papan sing paling penting presisi. Dadi, yen bagean rada mati ing wilayah sing penting, bisa uga ora cocog utawa bisa digunakake kaya sing dikarepake. Bayangake wadhah sing ngemot cairan utawa gas. Garis las bisa kekacoan karo segel utawa sambungan, dadi rada goyah. Yen garis kasebut mengaruhi kenceng kabeh, bisa uga bocor utawa ora nahan tekanan.

Kinerja materi

Coba bagean sing duwe garis kasebut ora kuwat, utamane ing papan sing kudu tetep kuwat lan dipercaya, kayata ing pesawat utawa piranti medis. Garis-garis kasebut bisa nggawe bagean luwih ringkih lan ora tahan suwe. Mbayangno garis las sing ngganti carane materi tumindak ing panggonan tartamtu. Padha bisa nggawe materi rada kurang kaku utawa ngganti carane panas utawa listrik obah liwat ing wilayah kasebut.

Carane supaya garis weld?

Sawise ngerti pengaruh garis las ing produk, ayo goleki carane supaya ora. 

Optimasi desain cetakan

Nalika sampeyan ngrancang cetakan, nggawe manawa tembok kabeh padha kekandelan lan bagean mili lancar saka siji bagean kanggo liyane mbantu plastik mindhah roto-roto. Uga, duwe gerbang ing panggonan sing bener. Gerbang kasebut ing ngendi plastik mlebu kudu dilebokake ing papan sing cerdas. Yen ana ing papan sing bener, mula plastik kasebut nyebar kanthi rata lan ngindhari garis sing ngganggu.

Pilihan lan persiapan bahan

Nalika milih plastik, dheweke kudu mesthekake yen cocog kanggo pakaryan kasebut. Dheweke butuh sing gampang obah lan cocog karo apa sing ditindakake supaya ora ana garis kasebut. Kadhangkala, dheweke nambah barang menyang plastik supaya luwih apik. Nanging dheweke kudu ati-ati! Sawetara perkara sing ditambahake bisa nggawe plastik tumindak lan nyebabake garis kasebut. Dadi, babagan milih barang sing bener-bener mbantu plastik mili kanthi apik.

Optimasi proses

Injeksi Molding, Weld Lines, Optimization proses

Nalika ngoptimalake proses, atur kacepetan injeksi, suhu cetakan, tekanan ngisi, lsp, kanggo entuk asil sing luwih apik saka macem-macem jinis bahan mentah sing sampeyan gunakake. Ana perlu kanggo duwe imbangan supaya plastik mili lancar ing cetakan. Pencet lan pendinginan plastik sing tepat uga penting kanggo nduwe proses penyelesaian sing paling apik. Kanthi cara iki, ora ana garis cetakan ing produk pungkasan. 

Jalanake analisis aliran cetakan.

Cetakan Injeksi, Garis Las, Aliran Mold

Sadurunge miwiti desain cetakan, sampeyan kudu nindakake analisis aliran cetakan. Miwiti tes simulasi kanthi bantuan piranti lunak khusus lan mriksa prilaku plastik molten ing rongga cetakan. Sampeyan bisa ngenali masalah karo materi sing sampeyan gunakake, banjur sampeyan bisa ngoptimalake desain cetakan. 

Pikiran perpisahan!

Sampeyan saiki ngerti yen kanthi menehi perhatian kacepetan ngisi, suhu, tekanan, etc, sampeyan bisa duwe kontrol liwat katon saka garis weld. Yen sampeyan isih madhep mangu, dening hubungi kita, sampeyan bisa nggawe manawa produk apa wae sing digawe iku apik tenan lan dipercaya kanggo kabeh wong ing njaba.

Artikel sing gegandhengan

Daftar Isi

Kiriman sing gegandhengan

Javanese

Hubungi Kita Dina, Njaluk Balasan Sesuk

Sampeyan duwe rong cara kanggo nyedhiyakake file

Cathetan: Informasi/berkas sampeyan bakal dijaga kanthi rahasia.

Hai, Aku Sparrow Xiang, COO saka perusahaan HiTop, aku lan tim bakal seneng ketemu sampeyan lan sinau kabeh babagan bisnis, syarat lan pangarepan.