Nggoleki
Nutup kothak panelusuran iki.

16 Jinis Cacat Welding Paling Umum: Panyebab & Pangobatan

Jelajahi cacat las umum, panyebabe, lan tips pencegahan kanggo njamin integritas lan kekuatan ing logam sing dilas. Sampurna kanggo profesional lan hobi.
HITOP / Blog / <a href="https://hitopindustrial.com/jv/jinis-cacat-welding/" title="16 Jinis Cacat Welding Paling Umum: Panyebab & Pangobatan">16 Jinis Cacat Welding Paling Umum: Panyebab & Pangobatan

Welding, kita ngerti, iku cara sing makaryakke Techniques beda kanggo nggabungake loro bagéyan logam sebagian utawa rampung rusak. Iki minangka praktik umum ing saindenging jagad. Nanging, ing sawetara kasus, prosedur bisa ninggalake logam karo imperfections tartamtu. Yen kedadeyan kasebut, ora perlu mbuwang materi kasebut. Masalah kasebut bisa ditangani utawa dihindari kanggo njaga integritas logam. 

Artikel iki bakal ngrembug babagan cacat welding sing paling umum. Kita bakal nyorot panyebab utama lan uga cara nyegah. 

Apa Cacat Welding?

Cacat welding ditetepake minangka irregularities utawa inconsistencies ing potongan gandheng. Kadhangkala, cacat kasebut bisa dadi serius lan nyebabake kegagalan produk. Cara welding sing salah utawa kesalahan manungsa bisa nyebabake masalah kasebut. 

Cacat las bisa macem-macem wujud lan ukuran. Kajaba iku, ombone cacat bisa beda-beda gumantung saka proses welding lan stres sing ditrapake nalika nindakake prosedur kasebut. 

Adhedhasar lokasi cacat, iki diklasifikasikake minangka eksternal utawa internal. 

Cacat welding njaba: Iki katon irregularities ing lumahing njaba saka logam dhasar. Iki bisa dadi ukuran cilik utawa gedhe. 

Cacat las internal: Minangka jeneng kasebut, iki kedadeyan ing jero utawa ing jero logam induk. Nalika lagi ora katon kanthi mripat langsung, siji ora bisa ngrusak eksistensi utawa pentinge kanggo ngrusak fungsi produk. 

Jinis Cacat Welding

Retak

Jinis Cacat Welding, Retak

Retak ing welding minangka cacat sing paling ora dikarepake. Iki katon ing bentuk pecah ing permukaan, ing logam las, utawa ing wilayah sing kena pengaruh maksimal. Kanggo njlèntrèhaké, panas utawa kadhemen nemen nggawe kaku ing pucuk retak lan, mula, fraktur. 

Retak welding bisa dideleng ing macem-macem wujud, kayata:

  • Cabang
  • Kawah
  • Radiating
  • Longitudinal
  • Melintang

Jinis retak sing ditindakake gumantung saka suhu sing ditrapake nalika ngelas. Iki ana rong jinis:

Retak Panas

Uga dikenal minangka cracking solidification, kedadeyan nalika logam las Cairan ora cukup kanggo ngisi kesenjangan. Iki ndadékaké kanggo tatanan saka shrinkage minangka logam weld solidifies sawise prosedur. Kadhangkala, retakan katon sawise prosedur kasebut, dene ing kasus liyane, katon nalika las ditindakake.

Iki bisa dipérang manèh dadi:

  1. Retak solidifikasi (SC): Retak mbentuk ing logam gandheng 
  2. Retak Likuasi (LC): Retak kawangun ing zona kena panas. 

Faktor sing tanggung jawab kanggo retak panas yaiku:

  • Pasukan dhuwur ing blumbang weld
  • Anane impurities
  • Pemblokiran ing pasokan cairan las
  • Dampak termal dhuwur (suhu luwih saka 1200 derajat Celcius)

Obat kanggo nglawan retak panas yaiku:

  • Ngurangi panas
  • Ngurangi ketegangan ing logam
  • Pilih materi sing bener
  • Pilih prosedur welding sing bener. Uga, priksa paramèter sadurunge.

Retak kadhemen

Retakan sing kedadeyan ing utawa ing ngisor 200 derajat Celcius minangka retak sing adhem. Iku katon sawise sawetara jam utawa sawetara dina saka welding. Mula, uga diarani retak telat. Kabeh baja feritik lan martensit rawan retak kadhemen. Iki bisa uga kalebu baja karbon, baja paduan rendah, lan baja paduan dhuwur. 

Retak kadhemen bisa dadi pirang-pirang jinis:

  • retak Toe: Padha miwiti ing pojok las ngendi ana owah-owahan ing ukuran, lan iki ngendi kaku ngumpulake.
  • Retak ROOT: Retak ing oyod kedadeyan amarga stres kumpul ing pojok sing cetha saka sendi fillet.

Faktor sing tanggung jawab kanggo retak kadhemen

  • Low ductility saka las
  • Hidrogen diffusible ing weld
  • Stress sisa

Obat kanggo nglawan retak kadhemen kalebu

  • Tansah panas logam dhasar sadurunge miwiti prosedur. Iki nyuda tingkat cooling saka las lan tetep weld dadi brittle. Uga nyisihake hidrogen ing las.
  • Mungkasi gangguan ing las kanggo nyegah akumulasi stres.
  • Pilih bahan las sing nduweni hidrogen kurang kanggo ngurangi jumlah hidrogen sing bisa dipindhah ing las.

Porositas

Jinis Cacat Welding, Porositas

Porositas occurs nalika bolongan kawangun ing blumbang weld amarga kasekengan saka umpluk online kanggo pindhah metu. Iki paling mesthi dialami nalika gas shielding digunakake, contone, ing TIG lan kelet welding. Nggunakake kakehan, kakehan, utawa ora ana gas pelindung bisa nyebabake kontaminasi logam, sing pungkasane nggawe logam lemah. 

Ing wektu sing padha, nalika akeh gelembung gas sing kepepet, banjur wangun nemen saka porositas bisa diwujudake ing wangun bolongan jotosan utawa pit. Campuran molekul gas cilik karo logam sing dilas bakal nggawe senyawa ora murni. 

Macem-macem jinis porositas

  • Porositas lumahing
    A jinis cacat welding porositas sing katon kaya keju Swiss. Pori-pori katon ing permukaan ndhuwur manik. Padha disebarake kanthi seragam utawa kasebar ing kabeh manik.
  • Porositas Subsurface

Porositas iki bisa uga ana ing sangisore permukaan manik lan angel disinaoni. Ing sawetara kasus sing jarang, bisa uga katon ing bentuk gelembung cilik. Cara mung kanggo sinau babagan iki yaiku sinar-X utawa gilingan.

  • Lubang cacing

Iki minangka pori-pori elongated sing katon kaya cacing, mula jenenge. Sampeyan mung bisa ngerti babagan anané porositas wormhole sawise njabut slag saka manik. 

  • Kawah

Iki minangka depresi cilik ing mburi manik. Ing tembung liyane, cratering minangka efek gabungan saka gravitasi lan kontraksi logam cair nalika solidifies.

Penyebab Porositas

  • Pilihan elektroda sing salah
  • Lumahing welding sing ora resik, contone, sisik, teyeng, lenga, pelumas, lsp, ing permukaan
  • Silinder gas pelindung sing rusak
  • Sithik utawa ora ana gas pelindung
  • Saiki welding kurang utawa dhuwur banget
  • kacepetan travel cepet

Pangobatan

  • Tansah njaga lumahing weld resik
  • Setel tingkat aliran gas kanggo njamin shielding nyukupi.
  • Anget logam sadurunge miwiti proses welding.
  • Priksa silinder gas pelindung kanggo kontaminasi kelembapan.
  • Fine-tune welding saiki lan setelan kacepetan travel.

Undercut

Jinis Cacat Welding, Undercut

Undercut bisa diwujudake amarga akeh alasan. Sing pisanan nyakup panggunaan arus ekstrem, nggawe pinggiran sambungan cair lan mili menyang las. Alesan liya kanggo cacat iki yaiku deposisi logam pengisi sing ora cukup menyang las. 

Iki ndadékaké menyang salib-bagean melorot, nggawe notches utawa grooves bebarengan las. Siji bisa nyekseni undercut cedhak jempol weld. Ing welds multi-roto, bisa uga katon ing pasuryan fusi. Ora mung iki, alur kasebut gampang nandhang banyu lan rereget, saéngga nambah karat ing wilayah sing wis dikompromi.

Nimbulaké undercut

  • Panggunaan sudut sing salah nyebabake paparan panas sing berlebihan ing pinggir sing gratis.
  • Kacepetan las dhuwur
  • Logam dasar lan bahan pengisi duwe sifat termal sing beda. 
  • Ukuran elektroda sing salah
  • Salah shielding gas

Pangobatan

  • Njaga stabilitas busur ing saindhenging welding
  • Ngurangi arus yen sampeyan ngelingi inconsistency ing welding
  • Gunakake logam dhasar lan bahan pengisi sing cocog
  • Gunakake elektroda sing ngirim energi kanthi ukuran sing padha, amarga iki bakal nyetop materi kanthi merata.
  • Pilih campuran gas sing bener kanggo entuk kualitas lan kinerja las sing optimal.

tumpang tindih

Jinis Cacat Welding, Tumpang tindih

Minangka jeneng kasebut, cacat kasebut minangka akibat saka bahan pengisi sing tumpang tindih logam tanpa disambungake. Logam ekstra bisa katon ngubengi sendi lan bakal mbentuk sudut sing kurang akut. Asring, iki kedadeyan nalika teknik welding sing salah digunakake.  

Penyebab tumpang tindih

  • Keluwihan panggunaan saiki
  • Kacepetan deposisi sing kurang, sing ndadékaké akumulasi. 
  • Sudut salah lan nggawe struktur kaya makutha. 
  • A elektroda gedhe.
  • Alignment pinggiran sing ora bener
  • Kontaminasi saka logam dhasar 

Pangobatan

  • Gunakake jumlah arus sing cocog. A logam mengilap tegese saiki dhuwur banget.
  • Priksa manawa kacepetan cukup kanggo mindhah materi las lan ora dhuwur banget utawa kurang banget.
  • Gunakake elektroda sing luwih cilik
  • Pre-siapake logam sampeyan. Priksa manawa logam dhasar wis didadekake siji 
  • Tansah ngresiki logam sadurunge welding  

Penetrasi sing ora lengkap

Penetrasi bisa kasebut minangka ambane logam cair (logam pengisi lan logam dasar) campuran, nggawe gabungan sing kuwat lan manunggal. Penetrasi sing ora lengkap dumadi nalika celah oyod banget sempit lan ora diisi kanthi lengkap. Iki nggawe spasi sing materi weld durung diisi. Mula, kita ngarani penetrasi sing ora lengkap.

Penyebab cacat penetrasi

  • Keluwihan spasi antarane logam kanggo welding.
  • A kacepetan manik las dhuwur mandheg cukup logam saka kumpul ing peserta.
  • Setelan saiki kurang cukup kanggo entuk ambane nyawiji cukup
  • Sambungan sing salah
  • Elektroda dipanggonke ing panggonan sing salah.
  • Nggunakake elektroda kandel 

Pangobatan 

  • Njamin keselarasan gabungan sing tepat 
  • Tansah kacepetan lelungan busar cukup kanggo mindhah logam sing dilas.
  • Pilih kacepetan las moderat
  • Gunakake desain gabungan sing bener
  • Njaga posisi elektroda sing bener
  • Pick diameteripun elektroda minangka needed kanggo welding.

Spatter

Jinis Cacat Welding, Spatter

Cacat sing ora apik iki kedadeyan nalika bahan ngisi cairan cipratan utawa nyebar sajrone prosedur welding. Iki katon ing sakubenge manik las minangka tetesan cilik lan cilik. Iki paling umum ditemokake ing welding ARC, welding GAS, utawa tack welding. Ing kasus sing jarang, bisa kedadeyan ing welding mig. 

Dadi kuwatir nalika globul cilik iki kumpul ing muncung. Yen dheweke lunga saka kene, dheweke bisa 

ngrusak manik las. Malah tukang las bisa ngalami ciloko yen proses kasebut nggawe proyeksi spatter sing cetha. Padha bisa ngalami Burns utawa ciloko serius kanggo pawang.

Penyebab spatter

  • Lumahing logam wis kontaminasi
  • Sudut kerja elektroda kaku
  • Amperage dhuwur lan setelan voltase kurang
  • Nggunakake elektroda udan
  • Nggunakake busur sing luwih gedhe

Pangobatan

  • Kalebu ngresiki logam minangka bagéan saka pre-preparation kanggo welding
  • Ngurangi dawa busur lan nambah sudut elektroda
  • Nyetel weld AC lan DC karo alignment tepat
  • Aja nggunakake elektroda udan

Distorsi

Jinis Cacat Welding, Distorsi

Iku njupuk Panggonan minangka logam dhasar; las ngembang lan kontrak nalika dadi panas lan cooling njupuk Panggonan. Apa tegese iki yaiku bagean sing dilas ora bisa njaga geometri, sing nyebabake bucking, shrinkage, lan gerakan sudut.  

Alesan utama kanggo distorsi yaiku panas sing berlebihan. Suhu nduweni peran kunci sajrone lan sawise proses welding amarga ngowahi ukuran lan lokasi piring. Elinga, iki paling umum katon ing piring las sing luwih tipis.

Nimbulaké distorsi

  • Nglamar kanggo pesenan welding salah
  • Nggunakake kakehan weld pass karo elektrods sing diameteripun cilik
  • Tekanan residual dhuwur ing logam sing bakal dilas 
  • kacepetan travel busur Low
  • Ora nggunakake piranti ukur
  • Njupuk dawa banget kanggo proses welding

Pangobatan

  • Gunakake pesenan welding sing bener
  • Ngoptimalake desain sampeyan kanggo jumlah pass sing pas 
  • Gunakake mung jumlah logam weld sing tepat. Iki bakal nyuda kontraksi sawise proses welding
  • Gunakake kacepetan travel busur paling luweh. 
  • Njupuk piranti ukur kanggo ukuran sing akurat
  • Rampung proses welding ing wektu kurang kanggo nyegah expansion logam

Cathetan: A 10 kanggo 20 inci saben menit kacepetan travel busur dianggep sampurna kanggo workpieces sing diputer. Nanging, peralatan welding orbital mbutuhake kacepetan welding antarane 4 kanggo 10 inci saben menit.

Burn liwat

Jinis Cacat Welding, Burn Through

Bolongan sing ora dikarepake katon minangka asil saka leleh logam dasar. Iki njupuk Panggonan nalika weld tekan ROOT weld, kang mbok menawa uga disebut cacat nyawiji-liwat. Biasane, cacat weld iki katon ing cedhak jahitan las utawa ing. Bahan lan benda kerja sing luwih tipis uga rawan kanggo cacat las sing diobong. 

Burn-through bisa ngedhunake kekuatan sendi, dadi lemah lan luwih rawan retak lan deformasi. Estetika uga ana kelainan, lan amarga iki, bisa uga ditolak. 

Penyebab burn-through

  • setelan welder dhuwur ing cilik saka saham logam nglukis
  • Celah gedhe ing antarane potongan logam
  • Gerakan obor sing alon banget
  • Gunakake ukuran logam sing salah
  • Nyingkiri clamping logam sing cukup lan mudhun

Pangobatan

  • Aja nggunakake arus dhuwur kanggo welding 
  • Ora ana celah ing antarane logam
  • Gunakake kacepetan lelungan mung cukup kanggo nindakake prosedur las. Ngindhari kacepetan leleh dhuwur.
  • Gunakake ukuran kabel sing bener
  • Priksa manawa sampeyan duwe cukup tahan logam lan clamping

Cathetan: Ngganti kacepetan las nalika sampeyan ngganti teknik las. 14 kanggo 19 inci saben menit sampurna kanggo welding MIG, lan 4 kanggo 10 IPM becik kanggo peralatan welding orbital. 

Lamellar Tearing

Jinis Cacat Welding, Lamellar Tearing

Iki minangka jinis retak sing muncul ing jero potongan logam sing dilas, mung ing endi lapisan kasebut ketemu. Iki bisa dibedakake saka liyane saka cacat amarga padha duwe tampilan terraced. Padha biasane minangka akibat saka kontraksi termal ing piring baja. Sampeyan uga bisa nemokake dheweke mung ing sekitar wilayah sing kena pengaruh panas. 

Loro-lorone ductility kurang saka piring lan kaku termal dhuwur mimpin kanggo jinis iki cacat sak welding. 

Penyebab lamellar tearing

  • Logam las nglumpukake ing papan sing gabung paling dhuwur
  • Pilihan materi sing salah lan orientasi logam

Pangobatan

  • Nindakake welding menyang mburi fabrikasi logam
  • Pilih bahan sing bener lan orientasi welding

Slag Gawan

Jinis Cacat Welding, Slage Gawan

Nalika zat non-logam kepepet ing logam weld utawa lumahing weld, cacat muncul. Iki kalebu slag. Tembung slag nuduhake partikel asing. Gumantung ing teknik welding, iku bahan sampah sing sampeyan entuk saka welding tongkat, welding busur flux-inti, logam terlindung, welding busur submerged, lan liya-liyane. 

Iki luwih umum ing cara welding adhedhasar fluks kayata welding busur flux-cored lan welding kelet. Padha bisa dibedakake amarga katon kaya kaca kanthi pinholes utawa garis tipis, sing kadhangkala katon kanthi mata telanjang, dene ing wektu liyane, ultrasonik utawa sinar X dibutuhake kanggo nemokake. 

Nimbulaké inklusi slag

  • Bahan sing salah digunakake
  • Nggunakake ampere welding kurang
  • Ora cukup papan kanggo logam weld molten
  • Cooling cepet 
  • Logam dasar ora di resiki sadurunge welding diwiwiti
  • kacepetan welding cepet

Pangobatan

  • Gunakake bahan sing cocog
  • Tambah Kapadhetan saiki kanggo nyegah solidification slag awal
  • Ngrancang ulang sambungan kanggo mesthekake papan sing cukup kanggo logam las molten
  • Ngurangi cooling cepet
  • Kanthi sikat kawat, ngresiki lumahing sadurunge nglamar lapisan weld sabanjuré
  • Njaga kacepetan las

Fusion sing ora lengkap

Jinis Cacat Welding, Fusion Ora Lengkap

Iki minangka cacat ing welding ing ngendi bahan pengisi ora nyampur karo logam dasar. Iki bisa kedadeyan nalika:

  • Fusi sing ora lengkap ing oyod weld nyegah logam weld ora bisa diikat kanthi lengkap karo logam induk.
  • Logam las ora bisa digabungake karo logam dasar ing tembok sisih.
  • masalah fusi Inter-roto njedhul ing welding multi-roto antarane lapisan weld logam jejer.

Penyebab fusi sing ora lengkap

  • Nggunakake kurang panas kanggo leleh
  • Diameter elektroda ora bener kanggo kekandelan materi
  • Sudut elektroda salah
  • Nggunakake kacepetan travel dhuwur
  • Kolam weld gedhe banget kanggo gerakan busur
  • Lumahing logam sing ora resik

Pangobatan

  • Nyetel panas kanggo tingkat paling luweh kanggo welding
  • Milih elektroda miturut kekandelan materi
  • Priksa manawa amba cocok kanggo welding logam tartamtu
  • Ngurangi kacepetan busur 
  • Gunakake blumbang weld cocok minangka saben gerakan busur

Karusakan Mekanik

Depresi dibentuk ing permukaan logam induk amarga sawetara karusakan sajrone klamben, penanganan, persiapan, lan welding. Iki minangka karusakan mekanik.

Nimbulaké karusakan mechanical

  • Kekuwatan gedhe banget ditrapake nalika ngethok logam
  • Penanganan elektroda sing ora bener
  • Panggunaan grinder ora efisien
  • Ora bisa melu busur menyang logam dasar

Pangobatan

  • Gunakake apparatus welding kanthi bener
  • Post-welding, aja komponen liyane tiba maneh ing logam mentas gandheng.
  • Gunakake hammering ing tingkat moderat
  • Sambungake busur sadurunge miwiti welding

Cathetan: Nangani workpieces lan peralatan welding bener cukup kanggo nyegah karusakan mechanical.  

Keluwihan Reinforcement

Keluwihan tulangan

Tulangan weld minangka bahan tambahan sing asring digunakake kanggo nguatake sambungan las. Nalika nggunakake bahan luwih akeh tinimbang sing dibutuhake, bakal nyebabake cacat tulangan sing berlebihan. Amarga iki, lumahing katon ora rata lan rusak. 

Penyebab keluwihan tulangan

  • Overusing flux utawa mindhah kabel feed cepet banget utawa ora rata
  • Panas lan saiki luwih akeh tinimbang sing dibutuhake
  • Tegangan ora konsisten sing biasane kurang
  • Ninggalake spasi ing antarane potongan logam welding

Pangobatan

  • Priksa manawa obor mlaku kanthi kacepetan paling luweh
  • Prasetel suhu kanthi bener. Priksa manawa sampeyan ora overheat logam
  • Nggawe pangaturan voltase supaya tetep ing tingkat sing disetel lan ora sithik banget
  • Ninggalake spasi sethithik nalika nyelarasake potongan kasebut 

kumis

Iki nuduhake bagean cilik saka kabel elektroda sing protrude liwat weld. Sampeyan bisa ndeleng wong-wong mau ing sisih ngendi gabungan kasebut asale. Padha dumadi nalika kabel elektroda di-push ngluwihi ngarep saka blumbang weld.

Nalika padha tanggung jawab kanggo kompromi ing Nilai estetis saka logam, padha uga mengaruhi sifat mechanical saka logam. 

Penyebab kumis

  • Nglamar kacepetan feed dhuwur
  • Kacepetan lelungan sing gedhe banget

Pangobatan

  • Ngurangi kacepetan feed kawat elektroda
  • Njaga kacepetan lelungan paling luweh lan aja cepet banget

Panas Luh

Iki minangka cacat sing muncul nalika retakan wiwit dibentuk ing logam sing disimpen. Asalé saka pinggiran jejer lan ndadékaké ekspansi retak nalika solidifikasi maju.

Jeneng liya kanggo iki yaiku cracking solidification, amarga tearing ditindakake sadurunge logam beku. 

Nimbulaké luh panas

  • Kekandelan elektroda sing salah
  • Arus welding sing digunakake ora cocok
  • Salah milih bahan welding

Pangobatan

  • Pilih elektroda sing cocog karo logam dasar
  • Gunakake saiki welding bener
  • Pilih bahan sing bener kanggo welding

Kawah

Sakdurunge rampung weld lan sawise proses welding, retak katon ing joints weld. Iki kedadeyan amarga ora nyukupi isi kawah sadurunge mecah busur. Iki nyebabake cooling luwih cepet saka sudhut njaba. 

Las ora duwe volume perlu kanggo nyegah shrinkage, lan mulane, kawah 

retak katon.  

Penyebab kawah

  • Isi carter sing salah
  • Salah cara welding
  • Sudut obor salah

Pangobatan 

  • Isi kawah kanthi bener
  • Pilih teknik welding sing cocog
  • Gunakake sudut obor sing mbantu nyuda tekanan logam
  • Gunakake elektroda cilik

Carane Ngenali Cacat Welding Beda?

Ana akeh cara sampeyan bisa ngevaluasi cacat las, kalebu: 

Inspeksi visual: Cara pisanan kalebu cacat sing katon. Kanthi metode iki, sampeyan bisa ndeleng retakan, undercuts, tumpang tindih, lan porositas sing pecah permukaan.

Evaluasi non-destruktif: Iki ditindakake liwat prosedur, Pengujian penetrant Cairan utawa pewarna (PT). Ing metode iki, penetrant cair ditrapake ing logam uji. Sing terakhir nggunakake pasukan kapiler kanggo sinau babagan retak utawa pori-pori supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi mripat langsung. 

Cacat kayata porosity, retak, undercut, lan lack of fusi lumahing dideteksi karo cara iki. 

Pengujian lan analisis sing ngrusak: kanthi metode iki, weld diuji nggunakake metode ing ngisor iki:

  • Pengujian Etch Makro: Sampel dijupuk saka area sing dilas, banjur diukir nganggo asam entheng.
  • Fillet Weld Break Test: Iku mriksa siji-sisi fillet gandheng joints. Pengujian mekanik jinis Thai apik banget kanggo nembus sababe. Sisih paling apik babagan tes iki yaiku bisa netepake cacat kabeh liwat logam dasar tinimbang mung sampel.
  • Tes Ketegangan Transversal: spesimen kanggo tes iki diekstrak ing bagean transversal. Sampeyan uga bisa dijupuk liwat logam test kayata pipe utawa piring. Kanthi tes iki, teknisi bisa nguji kekuatan tarik, stres bukti, kekuatan ngasilake, elongasi, lan solidifikasi logam. 
  • Tes Ketegangan Longitudinal: Nalika sampeyan wis guessed, spesimen ing iki dibusak saka sumbu longitudinal saka logam dhasar. Kadhangkala, logam las lan logam dasar diekstrak kanggo tujuan tes. 

Kepiye carane nggawe welding sing apik ing nggawe cetakan?

Apa kanggo ndandani utawa mulihake bagean, cetakan mbutuhake welding. Nalika mbusak perlu kanggo fabricate bagean anyar, iku uga mbantu ing nggawa mudhun biaya saka nggawe cetakan. Salah siji cara kanggo nindakake welding apik ing cetakan yaiku nggunakake metode micro welding. Iki nggunakake arus listrik kanggo ngasilake panas ing celah busur. A blumbang molten mbangun munggah ngendi rod pangisi ditambahake. Kabeh proses ditangani dening teknisi sing ngurus peralatan lan kabel. 

Cara liya sing apik sing bisa digunakake yaiku welding laser. Kanthi cara iki, tukang las bisa ngakses papan sing angel digayuh. Sinar cahya tiba ing zona las, dadi panas. Iki nyawiji rod pangisi saliyane TCTerms tetanggan sing kudu gabung. Cara iki uga ditemokake luwih efektif amarga ora ngowahi cetakan lan cepet lan pas. 

Pikiran Perpisahan

Welding minangka proses kritis kanggo macem-macem industri. Apa industri otomotif, penerbangan, utawa liya-liyane, welding mbantu dheweke. Iku mbantu mbangun bahan sing kuwat lan entheng lan njaga sektor kasebut kanthi lancar.

Supaya bisa digunakake kanggo kabeh wong, priksa manawa alat, teknik, lan alat las sing bener paramèter ditrapake. Iki bakal nyebabake kesalahan sing luwih sithik lan prosedur sing cepet, ora repot, lan efektif. Uga, sampeyan bisa uga mikir partner karo HiTop Industrial cetakan ngrancang lan CNC profesional. Dheweke bisa mbantu nggawe bagean sing tepat kanthi bagean sing resik lan estetis.

Pitakonan

Apa tes tensile ing welding, lan apa tujuan utamane?

Tes tensile minangka cara kanggo mriksa kekuwatan lan daktilitas bahan logam. Tes kasebut mbantu ngukur jumlah kekuwatan sing dibutuhake kanggo ngilangi logam.

Kepiye amperage nyebabake tumpang tindih ing welding?  

Keluwihan saiki ndadékaké menyang pooling saka materi pangisi ing wilayah weld. Iki kedadeyan amarga leleh sing berlebihan saka materi, sing mili metu lan ngalangi kanthi ora bener.

Apa amba tengen kanggo elektroda ing welding?

Nalika sampeyan ngelas ing posisi horisontal, sudut elektroda sampeyan kudu 5- nganti 10 derajat. Nanging, yen welding ing posisi vertikal, maneh tetep ing 5- kanggo 10-degree amba.

Apa pentinge sudut ing welding?

Kanthi bantuan saka sudut tengen lan derajat, sampeyan bisa mesthekake manik weld well-informed. Assessment iki uga mbantu nalika nyiapake tubing utawa pipa. 

Daftar Isi

Kiriman sing gegandhengan

Javanese

Hubungi Kita Dina, Njaluk Balasan Sesuk

Sampeyan duwe rong cara kanggo nyedhiyakake file

Cathetan: Informasi/berkas sampeyan bakal dijaga kanthi rahasia.

Hai, Aku Sparrow Xiang, COO saka perusahaan HiTop, aku lan tim bakal seneng ketemu sampeyan lan sinau kabeh babagan bisnis, syarat lan pangarepan.