Nggoleki
Nutup kothak panelusuran iki.

Jinis Gir: Pandhuan ing Beda Gir Mekanik

Jelajahi pandhuan lengkap babagan gear mekanik sing beda, kalebu spur, bevel, helical, rak lan pinion, planet, cacing, lan liya-liyane.
HITOP / Blog / <a href="https://hitopindustrial.com/jv/jinis-gir/" title="Jinis Gir: Pandhuan ing Beda Gir Mekanik">Jinis Gir: Pandhuan ing Beda Gir Mekanik

Gir digunakake kanggo transmisi rotasi watara an sumbu ing mesin. Padha ngontrol kacepetan motor kanthi bantuan rotasi. Dadi bisa digunakake kanggo nyepetake motor lan uga alon-alon. Gear bisa ditemokake ing jam, sepedha, kursi rodha, lan mesin cuci, kanggo nyebut sawetara barang saben dina. 

Gir dirancang nganggo roda plastik metalik utawa dhuwur kanthi untu ing keliling. Untu iki obah utawa muter ing bolong kapak kanggo nggawe gerakan. Akibaté, loro sumbu sing disambungake pindhah menyang arah sing dituju. Gir teka ing macem-macem jinis, kalebu spur, bevel, lan gear cacing. Kita bakal ngrembug macem-macem jinis gear kanthi rinci. 

Pentinge Gir lan Cara Kerjane

Gir bisa kanggo transmisi mechanical nalika pasukan ditrapake kanggo nggawe output. Iki kedadeyan kanthi owah-owahan torsi lan kacepetan mesin. Gir ditambahake ing mesin dhuwur-munggah kanggo mesthekake gerakan gampang lan nyuda kacepetan minangka needed.

Kajaba iku, gir bisa digunakake kanggo nyuda / ngontrol kacepetan motor. Mulane, kerjane luwih apik tinimbang sistem katrol kanggo mungkasi mesin. Kontrol apik sing diwenehake amarga untu gear uga bisa nransfer gerakan menyang sumbu nonparalel. 

Gambar monokrom saka macem-macem gear logam lan roda ing mesin industri, nyorot fungsi mekanik

Nggunakake gear, sampeyan bisa nambah kacepetan kanthi nggunakake luwih cepet. Ing tangan liyane, sampeyan bisa nyuda kacepetan kanthi nggunakake kurang pasukan utawa pasukan ing arah ngelawan. 

Kothak gear uga penting kanggo nambah torsi mesin. Iki ngganti arah gerakan yen perlu. Tambah / nyuda torsi digawa saka motor nyopir menyang peralatan sing didorong liwat poros rotasi.

Sistem gear bisa digunakake kanggo ngasilake tenaga sing akeh, sing nyebabake kacepetan dhuwur. Gerak searah jarum jam lan searah jarum jam saka untu gear bakal nemtokake manawa kacepetan mundhak utawa mudhun. Untu obah kanthi lancar ing poros kanggo ngirimake gaya saka sumbu siji menyang sumbu liyane. Kajaba iku, jinis lan ukuran gear uga bakal mengaruhi kekuwatan kasebut. 

Ngerteni Bagean-bagean Gir

Istilah ing ngisor iki bakal mbantu ngerteni macem-macem bagean gear lan cara kerjane bebarengan.

Detil rinci babagan gear arloji mekanik kanthi unsur kuningan lan bantalan permata ruby, nandheske teknik presisi

Sumbu: Poros pindah liwat tengah sumbu. Kajaba iku, sumbu gear bisa intersecting, non-paralel, utawa paralel. Gir karo sumbu intersecting ngliwati titik umum. Gir non-paralel utawa nonintersecting duwe sumbu ing bidang sing beda. Sumbu paralel muter ing arah sing beda lan ora intersect ing sembarang titik. 

Arah Puteran: Gir iku salah siji tangan tengen utawa kiwa, gumantung ing posisi. Arah iki gumantung ing wangun spring. Ing kasus loro gear helical, untu pindhah ing arah sing padha ing sisih siji. Ing sisih flip, gear bevel duwe arah twist sing beda-beda sing ngelawan. 

Gigi: Untu ing gear minangka tonjolan jagged sing ana ing circumference saka wangun bunder utawa setengah bunder. Padha tetep metu lan pindhah ing bolong untu kanggo ngirim gerakan rotasi. Saenipun, jumlah untu kudu nomer wutuh. 

Kajaba iku, profil untu gear lan bolong untu kudu padha supaya bisa lancar lan bisa digunakake. Kacepetan gear diitung kanthi mbagi jumlah untu gear input kanthi jumlah untu gear output. Rasio iki uga disebut rasio gear. 

Lingkaran Pitch: Lingkaran pitch diwilang kanthi tangen sing liwat saka bolong rong gear. Kajaba iku, keliling saka rong gear sing tumpang tindih nyedhiyakake ukuran gear nalika nindakake minangka unit tunggal. 

Diameter pitch: Iki minangka diameter kerja gear lan uga diarani bunder pitch. Iku ndhikte jarak antarane rong gir ing mesin. Jarak antarane rong sumbu bakal dadi jumlah diameter pitch rong gear dibagi 2. 

Diametral Pitch: Iku rasio jumlah total untu lan diameteripun pitch. 

Pitch bunder: Jarak bunder diwilang nggunakake jarak saka titik siji untu menyang titik untu jejer. Wiwit dawa ing wangun busur tinimbang dawa sakcara, menehi dawa bunder pitch. 

Modul: Modul punika ukuran waos ing millimeters. Iki diitung kanthi mbagi diameter pitch kanthi jumlah total untu. Iku bakal tansah dadi nomer nyoto kanggo mesthekake aplikasi industri dipercaya.  

Sudut tekanan: Sudut antarane radius garis bunder pitch lan garis tangent menyang untu yaiku sudut tekanan. Sawetara sudut standar 14,5, 15, 20, lan 25 derajat digunakake kanggo gear. Sing paling akeh digunakake ing antarane yaiku 20 derajat. 

Sudut tekanan gedhe nuduhake dedendum sing amba, njamin kekuatan waos sing dhuwur. Elinga yen sudut tekanan diitung liwat distribusi gaya lan kontak untu. Mulane, loro Gir kudu dirancang ing kuwi cara kanggo mesthekake amba meksa padha bolong.

Bentuk Gear: Bentuk gear sing beda bisa kalebu bunder, setengah bunder, segi telu, persegi, lan elips. Bentuk kasebut mengaruhi kacepetan lan torsi mesin. Bentuk gear sing seragam, kayata bunder utawa elips, bakal ngasilake kacepetan lan torsi sing padha. Ing sisih liya, gear sing ora seragam bisa ngasilake kecepatan lan torsi sing beda-beda gumantung saka posisi untu, sanajan input padha.

Sudut torsi: Iki minangka kecenderungan untu menyang sumbu silinder mesin. Arah dorong mundhak nalika sudut torsi gear mundhak. Amarga iki, efisiensi mesin bisa mudhun. Sudut torsi biasanipun yaiku 25 derajat kanggo ngatur efisiensi lan dorongan mesin. 

Macem-macem Gir

Macem-macem warni gear interlocking kanthi tembung motivasi, nglambangake kerja sama tim lan kemajuan ing desain mekanik

Kita wis nyusun dhaptar macem-macem jinis gear.

Tipe Gear Fitur UtamaAplikasi 
Spur GearsPiranti bunder, gampang digawe lan paling umumMobil, nyuda kacepetan, jam
Gir BevelSumbu intersecting karo gear conical Bentuk sing beda-beda disambungake bebarengan, lan kacepetan transmisi
Gir HeliksGir heliks tunggal / dobel, gangguan lan gesekan sing sithik, transmisi lancarsabuk conveyor, elevator, kendaraan
Rak lan PinionBentuk sing beda-beda disambungake bebarengan, lan kacepetan transmisiMesin cetak, operator mekanik, lift
Gearbox PlanetGear srengenge lan planet sing nyebabake transmisi bebarengan, apik kanggo beban abot Mobil, pesawat, lan helikopter
Gir CacingGir karo non-persimpangan / konfigurasi sumbu non-paralel, torsi bertahap dhuwur Rolling mill, mesin, lan lift
Gir Kandhang-PegTransmisi rotasi ing sumbu jejeg, panggunaan multidirectionalKincir banyu 
Gir dirusak Suda untu ing gearMesin manufaktur, nyuda kacepetan
Gir Non LingkaranWangun beda disambungake bebarengan lan kacepetan transmisiPompa, sabuk conveyor, potensiometer

Spur Gears

Iki minangka jinis gear sing paling gampang lan paling populer. Padha nransfer gerakan antarane shafts podo. Untu sing lurus nggawe gampang digawe mesin 3-axis kaya pemotong laser utawa ngecor injeksi.

Nalika loro gear spur digunakake, padha diselehake jejer kanggo saben liyane ing bolong, mbisakake gerakan Spinning ing arah ngelawan. Transmisi daya liwat klompok spur gear dianggo ing poros paralel. Biasane digunakake ing pompa gear, motor, sistem conveyor, lan pengurangan kacepetan.

Gir Bevel

Gir bevel ngirimake daya antarane sumbu non-paralel. Nalika untu miring ketemu ing vertex sing padha, mbentuk gear miter kanthi sudut 90 derajat. Untu sing miring nggawe diameter pitch ing wangun conthong. 

Mangkono, gir dibedakake adhedhasar jarak b / w mburi gear lan ujung kerucut gear. Kanggo nyambungake rong gear bevel, kerucut imajiner kudu ngluwihi vertex sing padha. Gir iki larang kanggo dibentuk amarga desain sing rumit. Menapa malih, padha ngirimaken torsi gedhe, supaya padha ora tansah pilihan pisanan kanggo mesin. 

Jinis Gir Bevel

Gir bevel teka ing macem-macem desain, kayata lurus, spiral, miter, lan mahkota. Bevel lurus gampang digawe amarga desain sing sederhana. Untu ing bevel lurus bisa digunakake bebarengan. Mangkono, untu sing mboko sithik tapered kanggo mesthekake lumahing pitch duwe wangun conical. 

Ing gear spiral, untu duwe garis sing mlengkung kanggo njaga rasio kontak sing apik. Padha luwih efisien tinimbang gear bevel lurus. Kajaba iku, dheweke ora ngasilake geter lan swara sing dhuwur. 

Gear bevel Zerol dikenal duwe fitur desain lurus lan sprial. Iki minangka desain merek dagang dening Gleason Co. Gir iki dirancang kanthi cara supaya untu bisa muter kanthi bebas ing sembarang arah. Sudut nul twisting nggampangake kanggo pindhah kaya iki. 

Gear bevel liyane yaiku miter kanthi poros 90 derajat, sing bisa ngirim owah-owahan daya sanajan ora ana pengaruh ing kacepetan. Pungkasan, gear makutha / gear pasuryan dirancang ing sudut sing tepat. Iki digunakake ing mesin cetak, sepur, mobil, pembangkit listrik, lan aplikasi laut.

Gir Heliks 

Kanthi untu kanthi posisi sudut, gear heliks duwe jejak untu miring sing ora sejajar. Amarga macem-macem untu ing transmisi, gear helical apik kanggo nggawa beban sing abot. Kajaba iku, padha kurang swara amarga ana getaran lan gesekan minimal nalika transmisi. 

Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis gir heliks- tunggal, ganda utawa herringbone. Gir tunggal duwe heliks kiwa utawa tengen. Gir ganda duwe loro pasuryan heliks sing padha ing arah sing ngelawan. Nggunakake gear dobel mbantu transmisi sing luwih apik amarga efisiensi sing luwih dhuwur lan gesekan sing luwih murah. 

Jinis liyane yaiku gear herringbone, ing ngendi rong gear disambungake tanpa spasi ing antarane. Iki apik kanggo nyerep kejut ing mesin. 

Rak lan Pinion

Mekanisme gear iki ngowahi gerakan linear dadi gerakan rotasi utawa kosok balene. Dadi, iku becik kanggo aplikasi kaya sistem setir. Padha saiki ing pasangan karo loro pindah bunder. Biasane, gear lurus utawa heliks nggawe gear rak lan pinion. 

Rak lan pinion gear dianggo karo pinion / spur gear lan ril untu kanggo nimbulaké gerakan. Ana gerakan ngusapake terus-terusan anjog menyang rotasi pindah. Iki digunakake ing sistem kemudi mobil.

Gearbox Planet

Minangka jeneng kasebut, gearbox planet duwe gear internal sing diarani srengenge lan planet. Srengenge ana ing tengah gearbox, lan muter planet liyane. Gerakan iki nyebabake pindah internal gedhe lan nyebabake gerakan ing mesin. 

Lubrication sing cocog perlu kanggo mesthekake kabeh pindah kanthi lancar. Kothak gear planet cukup efisien kanggo syarat pasukan gedhe. Dheweke uga bisa nyuda gear gedhe nalika papan diwatesi. 

Gir Cacing

Gir cacing didorong dening sekrup ing poros, sing diarani cacing, lan piranti kawin, sing diarani roda cacing. Gear muter ing bidang beda jejeg cacing. Saben rotasi cacing ndadekake gear muter siji untu. 

Iki nuduhake rasio gear ing kene yaiku N: 1, N minangka jumlah untu ing gear. Gir cacing cenderung kurang efisien ing kacepetan, nanging bisa nambah torsi ing sistem. 

Ana transmisi non-intersecting karo kontak geser. Gerakane lancar amarga kurang gesekan. Dadi gear iki ora rame. Unsur desain liyane sing kudu digatekake yaiku gear cacing sing linier tinimbang desain bunder sing umum. 

Gir Kandhang-Peg

Gir kandang-pasak biasane digawe karo bahan kayu lan dowels. Padha luwih gampang lan luwih murah kanggo nggawe tinimbang mitra metalik. Gir iki ngirimake pasukan menyang sumbu jejeg lan, mulane, ora menehi kacepetan akeh. Kandhang bisa tumindak kaya gear sing beda-beda, kayata gear cacing kanthi dowel lan untu. 

Pasak ing gear kasebut bisa digunakake minangka untu sing disambungake menyang disk cilik. Pasak iki nyambungake karo pasak liyane saka piranti beda kanggo bisa digunakake minangka unit. Siji entuk manfaat saka kandhang lan piranti pancing yaiku bisa digunakake saka salah siji ujung nalika pasak pindhah ing loro arah. 

Gir dirusak 

Sawetara desain mesin bisa uga mbutuhake gear sing dimutilasi ing endi untune ora rampung ngubengi bunder pitch. Yen rotasi 360-derajat lengkap ora kedadeyan, gear sing dimutilasi kanthi jumlah untu sing luwih sithik bisa ditambahake. 

Iki becik nalika mesin ora dibutuhake kanggo mindhah terus-terusan. Ing ngarsane untu ing sisih siji saka pindah lan sisih kosong ing sisih liyane bakal mimpin kanggo pulses saka gerakan, nggawe poros bisa ing break konsisten.

Gir Non Lingkaran

Bab sing nggumunake babagan gear non-bunder yaiku wangun sing menarik. Dhiametere ora padha ing kabeh wilayah. Dadi, nalika padha muter, wangun pindah ganti, anjog kanggo macem-macem kacepetan puteran ing kabeh wektu. Iki arang digunakake nanging bisa uga nambah fungsi mesin unik ing ngendi rong sumbu mbutuhake gear non-bunder. 

Ngrancang Anggit kanggo Gir

Ing ngisor iki sawetara perkara penting sing kudu ditimbang nalika ngrancang gear: 

ukuran

Ukuran mesin minangka faktor penentu kanggo papan sing kasedhiya kanggo gear. Elinga papan kanggo nampung macem-macem gear, untu, lan poros. Kajaba iku, gear kudu bisa ngubengi bunder pitch. 

Gerakan jam saku sing apik banget sing nampilake peralatan rumit lan 19 permata, kanthi ukiran rinci lan aksen emas

Yen ana watesan ukuran, gear cilik utawa gear non-bunder bisa digunakake. Pilihan liyane yaiku nggunakake gear sing dimutilasi. Pay manungsa waé menyang amba meksa, Jarak, lan kekuatan tensile saka materi Manufaktur.

Keperluan desain uga kalebu miturut standar desain internasional lan nasional manufaktur. Contone, sampeyan bisa ngetutake Standar Manufaktur Gear Amerika kanggo njamin desain lan manufaktur sing aman. Protokol kasebut bisa uga gumantung ing lokasi geografis lan beda ing AS, Jerman, lan Jepang.  

Kondisi Operasional

Kahanan lingkungan kaya temperatur, kahanan cuaca, lan kelembapan bisa uga duwe pengaruh ing gear. Pelumasan lan gesekan ing antarane untu lan gear bisa uga suda amarga kahanan cuaca sing atos. Dadi, nimbang iki nalika nambah sentuhan pungkasan lan perawatan permukaan menyang materi ing pungkasan. 

Biaya Produksi

Coba biaya manufaktur gear. Bisa uga gumantung ing proses, kayata ngrancang CAD, Mesin bubut CNCg, utawa cetakan injeksi. Priksa manawa proses manufaktur nyukupi syarat peraturan. Kalebu biaya bahan mentah lan sentuhan pungkasan kanggo entuk perkiraan sing tepat. 

Elinga yen rega desain gear khusus bakal luwih dhuwur. Yen sampeyan kerja sama karo perusahaan manufaktur, njaluk kuotasi pesenan akeh sanajan kanggo desain sing dipesen. 

Transmisi Gerak

Gerakan untu gear kudu dianggep ing komponen desain. Transmisi gear kalebu torsi, gesekan, lan gaya sing ditrapake ing sumbu sing beda-beda. Bentuk gear sing beda-beda, kayata gir heliks lan non-bunder, nyebabake arah lan pengaruh kacepetan sistem. 

Bungkus

Saiki sampeyan ngerti kabeh jinis gear umum. Jinis sing paling umum digunakake yaiku spur lan bevel gear. Iki digunakake ing mobil, sabuk conveyor, lan jam. Sawetara gear kaya rak lan pinion lan gearbox planet efisien; mangkono, padha digunakake kanggo mesin abot. 

Gear paling apik kanggo sistem bisa ditemtokake kanthi nimbang fungsi lan bahan. Sawise desain CAD rampung, proses manufaktur CNC bakal njamin presisi. Mitra karo  HiTop Industrial designing lan CNC profesional kanggo ngasilake peralatan sing berkualitas.

Artikel sing gegandhengan

Daftar Isi

Kiriman sing gegandhengan

Javanese

Hubungi Kita Dina, Njaluk Balasan Sesuk

Sampeyan duwe rong cara kanggo nyedhiyakake file

Cathetan: Informasi/berkas sampeyan bakal dijaga kanthi rahasia.

Hai, Aku Sparrow Xiang, COO saka perusahaan HiTop, aku lan tim bakal seneng ketemu sampeyan lan sinau kabeh babagan bisnis, syarat lan pangarepan.